Unik begivenhed hos Den Bornholmske Gårdbutik

Kom til en aften med naturformidling, lidt lækkert til ganen og en opvisning med vaskeægte hyrdehunde.

Hammerhuslam inviterer i samarbejde med Den Bornholmske Gårdbutik til en aften i sommerens sol (forhåbenligt)  i den dejlige have som hører til Ll. Bjerregård. 

Vi har tændt op i grillen og vi vil derfor servere LÆKRE grillpølser fra Hammershuslam, med dertil hørende brød. Under “middagen” vil Jan fortælle om det at være naturplejer og det dejlige arbejde med får. Derudover vil der være lidt historie om Den Bornholmske Gårdbutik. 

Når “middagen” er slut vil der være en opvisning med vores 3 hyrdehunde, som viser hvordan vi indfanger og flytte får fra indhegning til indhegning. Der vil i samme forbindelse være mulighed for at nusse får eller lam. 

Er vejret til det, er der mulighed for at hoppe i badesøen i stenbruddet, som støder op til Ll. Bjerregård, og få en dukkert. 

Hele herligheden varer fra 18.00 – 20.00  og butikken har åbent så man kan forsyne sig med bornholmske kvalitetsprodukter, hvis man har lyst til det. 

En sådan aften koster 50 kr. pr. person (Børn under 4 år gratis). Med i prisen er: 

  • 1 pølse + brød
  • Kaffe eller te
  • Fortælling om hvordan man laver naturpleje.
  • Historie fortælling om Den Bornholmske Gårdbutik
  • Hundeopvisning

Der vil være mulighed for at købe drikkevarer til fornuftige priser. 

Tilmelding sker gennem mobilepay til 42957575 (Daniel Andersen Nexø) skriv i kommentaren hvor mange i kommer. Tilmeldingen er bindende.

Der er plads til max 150 personer. Der er først til mølle tilmelding. 

Vi glæder os til at se jer en, hvad vi mener, bliver en fantastisk, hyggelig og lærerig aften i skøn bornholmsk natur.