Rideture Bornholm

 

Mai Kaas og hendes team i “Rideture Bornholm” vil give jer en helt uovertruffen oplevelse i det fantastiske og historiske landskab som er på og omkring Hammerhus. Om “Rideture Bornholm” siger Mai selv:

 

“Vi er et team bestående af tre guider, tre hjælpere og en masse heste, som holder til på en stor græsfold lige over for Hammershus. Vi elsker at tilbringe vores tid hos hestene og ved intet bedre, end at nyde den skønne natur fra hesteryg.”

“Denne oplevelse vil vi gerne dele med så mange som muligt. Derfor har vi dette firma, som giver alle mulighed for at få den samme oplevelse. Vi lover at vi gør vores bedste for at din tur vil blive en oplevelse for livet.”

 

“Rideture Bornholm” tilbyder flere forskellige ture, af forskellige sværheds grader og længder. Der er noget fra begynderen til den meget erfarne. Alle ture går ud i landskabet og man bliver både mæt på natur indtryk og historiske indtryk. Du kan faktisk også vælge den “Historiske tur” som tager udgangspunkt i den helt fantastiske og unikke historie som hører til området.

Hvis du skal med på en tur rundt i det fantastiske landskab som ligger omkring Hammerhus på Nordbornholm, så hop ind på deres hjemmeside og book en tur allerede nu.