← Alle producenter

Østerlandsk 1889 Copenhagen

Den eneste producent i foreningen som ikke er bornholmsk grundlagt eller bornholmsk produceret. Ikke desto mindre er det en producent som levere et helt fantastisk produkt, som er stærkt vanedannende.

Østerlandsk Thehus blev grundlagt i 1889 af en dansk marinesoldat, der havde deltaget i den engelske Dronning Victorias 50 års jubilæum i året 1887. Det engelske Admiralitet havde budt på en the, der gjorde så stort et indtryk på menig Søren Vilhelm Jacobsen, at han tog opskriften på blandingen med hjem til Danmark. Her grundlagde han Østerlandsk Thehus ved Nørreport i København, hvor den specielle ”Admiralitetsthe” stadig er en af Husets blandinger.

Østerlandsk er den eneste producent i gårdbutikken som ikke er ærke-bornholmsk. Det opvejer de dog med deres høje kvalitet af både the og kaffe. De tilbyder en stor variation af forskellige the, som kommer i flotte meget farverige dåser. Det er uden tvivl en smagsoplevelse og det kan købe både dåser og løsvægt the i butikken.

Østerlandsk har i mere end 10 år haft eget kafferisteri og vi har som det eneste thehus i Danmark egen the- og thebrevsproduktion i Skovlunde hvor vores hovedkontor også ligger.

Østerlandsk leverer utroligt mange forskellige the-blandinger. Vi harheldigvis "duft-tester"  af alle slags, så du kan dufte til deminden du køber.

Lille dåse m 12 the breve - 79.-

Stor dåse 125g løs the - 139.-

Ice Tea 500g - 139.-

Gaveæske med 3 små dåser - 249.-

The gaveæske med 4 mini dåser - 199.-

Derudover tilbyder vi the i løssalg:

100g the - 49.-

250g the - 122,50.-

Vi tager forbehold til prisændringer, tastefejl og variation i sortiment

Find vej til gårdbutikken
Bjergebakkevejen 2, 3700 Rønne
Rutevejledning