LEVERING TIL KØBENHAVN

 

 

GRUNDET DEN NUVÆRENDE ENERGIKRISE ER “LEVERING TIL KØBENHAVN”, MIDLERTIDIGT INDSTILLET. KONTAKT DANIEL PÅ 42957575, HVIS DU HAR SPØRGSMÅL. 

Den Bornholmske Gårdbutik leverer den første torsdag i hver måned frost kød og kolonial til København

Vi oplever i højere og højere grad at efterspørgslen på vores produkter stiger i København og omegn. Vi har i længere tid arbejdet på den bedste løsning. Det mener vi nu, at vi har.

Ønsker du at modtage kvalitets kød, eller andre lokale specialiteter fra Bornholm? Så er du kommet til det rette sted! Vi ønsker at skabe en den nemmeste og mest behagelige oplevelse for vores kunder. Da vores sortiment er meget svingende, alt efter årstid, hvilken udskæring som er i sæson og hvad den enkelte producent ønsker, har det ikke været muligt at skabe en decideret webshop. Det administrative arbejde ville tage for meget af tiden fra vores “rigtige job” med at passe dyr. Derfor vil måden du bestiller på, være anderledes fra de normale webshops du besøger.

Vi har 2 pick-up spots i København, hvor vi holder ved hver spot i 1 time. Selve leveringen fra Bornholm til pick-up spots er gratis.

Pick-up spots: 

P-pladsen foran Grøndals Multicenter, Hvidkildevej 64, 2400 København NV (kl. 13.30-14.30)

P-pladsen foran Svanemøllehallen, Østerbrogade 240, 2100 København Ø (kl. 15.00-16.00)

Næste dato for levering: (Grundet ferie)

Fredag d. 2/9-22

Derudover leveres der til hoveddøren i hele Storkøbenhavn. Dette sker efter turen til pick-up spots. Levering til hoveddøren koster 100.- og skal bestilles minimum 2 dage før levering til København. Leveringsgebyret betales forud.

Der afregnes enten kontant eller på Mobilpay ved afhentning.

Du bestiller ved at udfylde nedenstående formular. Hvis du allerede ved præcis hvad du vil have og i hvilke mængder, så skriver du bare det. Ønsker du derimod at vi ringer dig op og er din “Personlige Shopper” så skriver du bare det. Skriv også meget gerne et tidspunkt hvor det passer dig bedst at vi ringer. Vi vil bestræbe os på at ringe indenfor dit ønskede tidsrum, men vi kan ikke love det. Du kan under bestillingsformularen se et eksempel på en bestilling.

Du kan finde et udvalg af hvad vi har i vores sortiment lige her. Vi arbejder løbende på at opdatere vores sortiment, så det er up-to-date. 

    Her ser du et eksempel på en bestilling, som man kan lave. Jo flere detaljer og præcisering som du kan komme med jo bedre. Er vi i tvivl ringer vi til dig, vi vil aldrig pakke noget som vi ikke er helt sikre på du ønsker. 

    Har du yderligere spørgsmål, eller er du usikker på noget, så kan du kontakte:

    Daniel på: 42 95 75 75