Julemarkeder i 2018

Vi kommer på julemarkeder på både Fyn og Jylland i år.

I weekenden d. 10-11/11 kommer vi forbi Egeskov Julemarked. Vi har pakket bilen med lækre skind fra Hammerhuslam. Marmelader og moster fra Krogsholmfrugt og en masse lækre lokale specialiteter fra bla. Lehnsgaard, Smeden og Small Batch Brewery. Markedet har åbent fra kl. 10:00-16:30 og vi står klar i den bygning der hedder “Veteranmuseum”, med store smil og lækre varer og glæder os til at se jer. Læs meget mere om her

 

I weekeden d. 7-9/12 kommer vi forbi Bernstoff Slot julemarked. Ligesom på Egeskov så har vi pakket bilen med masser af lækre varer. Vi står klar med lækkerier til julefrokosterne f.eks. de altid lækre og smagfulde øl fra Small Batch Brewery.

Lækre skind til at holde varmen i den kolde tid i både December og Januar i prisklasser fra 700kr. fra Hammerhuslam. Hammerhuslam står for naturpleje af ca. 1% af Bornholms totale areal. Får og lam har gået hele livet og plejet den bornholmske natur det skabe sindsygt godt kød og nogle rigtig flotte skind. Kødet var vi ikke med på markedet men kan bestilles til markedet og på vores facebook side.

Du kan læse meget mere om Bernstoff Slot julemarked lige her.